Nyhetsbrev 7. juli 2017

 

Storytelling strategies for documentaries

Dramaturg og filmskaper Fernanda Rossi holder et heldagsverksted for produsenter, regissører, forfattere, klippere og komponister innenfor dokumentarfilmfeltet mandag 18. september i Oslo. Verkstedet tar for seg ulike fortellerteknikker og strategier som brukes for å strukturere dokumentarer i ulike faser av produksjonen. Meld deg på!

 

 

 

 

 

Oppstart til høsten

Vi starter nye skrivegrupper for manusforfattere og skrivende regissører med kort- og novellefilmprosjekter og setter sammen grupper på fire og fire ut i fra søkermassen, i tillegg til dramaturg. Søknadsfrist 5. sept.

 

 

 

Høstens møtedager

Ønsker du å presentere deg og ditt prosjekt i et individuelt møte med filmkonsulent Kalle Løchen, eller diskutere krav til søknaden eller filmsøk med produksjonsrådgiver Signe Pahle, før neste søknadsrunde har du mulighet til det 17. og 18. august. Påmeldingsfrist 11. august.

 

 

Fortellerkunst på tvers av formater

Enten du jobber med spill, fiksjon eller dokumentar, så er den gode historien viktig. Meld deg på bransjedøgn før 1. august og få Earlybird pris.

 

 

 

For tredje året på rad inviterer vi filmskapere til å pitche filmkurs og vise filmproduksjoner med undervisningsopplegg for representanter fra DKS i Akershus, Buskerud, Oslo, Østfold og Vestfold.
Påmeldingsfrist 30. august.

 

 

 

FilmLab Norge er et ettårig talentutviklingsprogram for filmskapere mellom endt utdanning og profesjonelt virke. Målet for programmet er å tydeliggjøre deltakernes fortellerstemme og styrke talentenes kobling til bransjen. Søknadsfrist 6. august

 

 

 

Vi er tilbake igjen 1. august og ønsker dere alle en fortsatt GOD SOMMER!

Har du en kort- eller langfilm, dokumentar eller fiksjon, så husk å sende den til Bergen Internasjonale Film Festival innen 4. august!

Minner også om at vi fortsatt har en fast stab av veiledere knyttet til oss og tilbyr manusveiledning på kort- og dokumentarfilm i alle faser av utviklingen til høsten. Du kan også komme med egne ønsker om veileder. Ingen søknadsfrist :D