Flåklypa Grand Prix

Tilskudd: 150 000

Dato: 20. mars 2018

Type tilskudd: InteraktivUtvikling

Om prosjektet

Ravn vil gjenskape Caprino-suksessen «Flåklypa Grand Prix» fra 2000 i 3D. Ravn Studio har tidligere laget en versjon av originalen fra 2000 for NintendoDS, men denne gangen blir det i fullstendig 3D-grafikk for Steam og Nintendo Switch. Spillet utvikles i samarbeid med Caprino Filmcenter AS.

Flåklypaspillet alle har spurt etter og ventet på! Nå med ekte 3D-racing, bak rattet på Il Tempo Gigante i det famøse Flåklypa Grand Prix. Samle bildeler, kjør løp i flere varianter av bilspillet, lås opp nye biler og baner – og gå for det berømte magesuget! I tillegg får du et gnistrende, moderne gjensyn med historien og karakterene vi alle elsker, i tillegg til at hele familien kan hygge seg med nye, og tidligere storfavoritter av morsomme minispill. Gled deg til et flunkende nytt Flåklypaspill med ny teknologi, masse spennende innhold, Solan, Ludvig og Reodor – og resten av den herlige Flåklypagjengen.

Konsulentens vurdering
En ny variant av en tidligere Ravn-utgivelse, men med ny 3D-look og på ny plattform – i tillegg til flere spillfunksjoner som ikke fantes i den første utgivelsen. Spillet har potensiale til å nå en helt ny generasjon av Flåklypa-tilhengere.

Format: InteraktivUtvikling

Produksjonsselskap: Ravn Studio AS

Produsent: Stine Wærn

Regi: Tinka Town