VI BURDE HA VÆRT PÅ FILM

Tilskudd: 250 000

Dato: 7. november 2018

Type tilskudd: KortfilmProduksjon

Om prosjektet

“Vi burde ha vært på film” er en kortfilm om to personer som våkner opp i samme seng etter en natt på byen. Alvin (18) er en popstjerne som ikke husker en verdens ting. Latifa (26) drakk ikke kvelden før, og husker alt.

Gjennom en morgen med fylleangst og kverulering får de utfordret både hverandre og seg selv. Kanskje har de mer felles enn de først tror.

Konsulentens vurdering: 
Et velskrevet og finstemt debutmanus av Tarjei Sandvik Moe, som også spiller hovedrollen. Tarjei hadde sitt store gjennombrudd i rollen som Isak i Skam. Dette blir et nært kammerspill mellom en ung norsk mann og en kompleks minoritetskvinne som ikke reduseres til en representant for kultur eller hudfarge. At regissør Christopher Pahle går for en her og nå-film ved å gjøre den i en sammenhengende scene har jeg stor tro på at vil passe historien godt.

Christopher Pahle har mange produksjoner fra TV-underholdning og drama bak seg, både med manus og regi, og har blant annet mottatt Gullrutens fagpris. Dette vil bli Christopher Pahles debut innenfor kortfilmformatet. Vestfold-produsenten Kristoffer Sindre Vittersø har tidligere deltatt både på Viken Akademiet og Viken PRO.

 

Format: KortfilmProduksjon

Produksjonsselskap: Vittersø Media

Produsent: Kristoffer Sindre Vittersø

Regi: Christopher Pahle

Manus: Tarjei Sandvik Moe

Foto: Catharina Wandrup