Nysgjerrig på hvordan Nfi vurderer dokumentarfilmsøknader?

Planlegger du å søke NFI om støtte til dokumentarfilm, har fått avslag tidligere eller står i startgropen med et nytt prosjekt, da bør du benytte denne unike sjansen til å få en grundig gjennomgang i forkant.

Grimstad 2015

Fredag 12. juni
vil NFI og Regionale Filmsentre presentere sine støtteordninger innen kortfilm og dokumentar under kort-og dokumentarfilmfestivalen i Grimstad. I år ønsker vi å gjøre presentasjonen annerledes og konkret. To søknadsutkast blir gjennomgått, for å tydeliggjøre hvordan du som filmskaper bør tenke når du skal levere inn en søknad. 

Til case study’en ønsker vi derfor å motta søknadsutkast til dokumentarprosjekter i startprosessen eller som har fått avslag tidligere. Dette er en enestående sjanse til å få en gjennomgang av søknaden din og få innsikt i hvordan NFI vurderer dokumentarsøknader. 

Gjennomgangen vil skje i en diskusjon mellom deg og produksjonsrådgiver Ola Hunnes – med fokus på hva som kan forbedres og spisses til en kommende virkelig søknad. Søknadsutkast for både utvikling eller produksjon kan sendes inn – fra erfarne og mer uerfarne. Både produsent og regissør bør møte i Grimstad for gjennomgangen. 

Merk at du vil ikke få innvilget tilskudd fra NFI på stedet. 

Søknadsutkastet må inneholde:

– Budsjett
– Finansieringsplan
– Framdriftsplan
– Visningsplan
– Prosjektbeskrivelse (1 – 3 sider) 

Send søknad til kort@kortfilmfestivalen og merk e-posten: Søknad støtteordning.

Fristen for å sende inn søknaden er 1. mai.
Produsent og regissør for de to prosjektene som blir valgt ut, får festivalpass til årets festival.