Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Tilskudd: 150 000

Dato: 3. juni 2019

Type tilskudd: InteraktivUtvikling

Om prosjektet

Et plattformspill fylt av sjøsprøyt, spenning og rampete moro, basert på en av Norges mest kjente merkevarer, Kaptein Sabeltann, og filmene av Qvisten Animasjon.
En diamant som kan oppfylle ønsker, er på avveie. Både Kaptein Sabeltann og hans nemesis Maga Kahn er på jakt etter den – og spillerens jobb er å sørge for at ingen av dem får kloa i den magiske diamanten. Det blir en heftig jakt til lands og til vanns gjennom ruiner, jungel og gamle vrakrester med pirater, kjøttetende planter, Maga Kahns ildkuler, og en apehær pustende i nakken.

Plattformjakten varieres med minispill med helt egne utfordringer basert på høydepunkter i filmene, og alle brettene kan spilles igjen og igjen.

Konsulentens vurdering
Alle norske barn går gjennom en «Sabeltann»-fase, og Ravn utvider her universet med et klassisk plattformspill for Nintendo Switch og for mobil / nettbrett. Karakterene i spillet er kjent fra Qvistenfilmene og i spillformatet får barn mellom 4 og 7 år spille både kapteinen og hans medhjelpere for å løse gåter og mysterier.

Format: InteraktivUtvikling

Produksjonsselskap: Ravn Studio AS

Produsent: Stine Wærn

Regi: Tinka Town

Manus: Tinka Town