SÅNN ER JEG OG SÅNN ER DET (sesong 4)

Tilskudd: 150 000

Dato: 17. oktober 2018

Type tilskudd: DokumentarUtvikling

Om prosjektet

“Sånn er Jeg og Sånn er det” er en dokumentarserie for barn som portretterer barn med ulike funksjonsnedsettelser. Serien er om barn og for barn. Fellesskap og integrering er hovedtankene bak serien.

Hver episode gir det å være litt annerledes en mestringsorientert og positiv identifikasjon. Samtidig er alvoret med. “Sånn er Jeg og Sånn er det” gir denne gruppen barn viktig oppmerksomhet, og serien har blitt en favoritt for mange barn i Norge.

Internasjonalt har denne dokumentarserien deltatt på mange festivaler, og vært nominert til blant annet “Prix Jeunesse International” og “Japan Prize”.

I sesong 4 inkluderes nye vinklinger på tema samtidig som den positive og mestringsorienterte grunnhistorien og tonen i serien beholdes.

 

Konsulentens vurdering
Nylig Emmy-nominerte Bivrost Film & TV har med tidligere sesonger av denne serien klart å engasjere publikum gjennom emosjonelle portretter som tydelig lar oss se personen bak funksjonsnedsettelsen. ”Sånn er Jeg og Sånn er det” har blitt en av barnas favorittserier. Det er all grunn til å tro at de også vil lykkes med sesong 4, som vil opprettholde fokuset på denne tematikken, og dermed gi et lengre liv og større gjennomslagskraft for hele serien som viktig holdningsskaper.

Format: DokumentarUtvikling

Produksjonsselskap: Bivrost film og tv AS

Produsent: Trond Jacobsen

Regi: Marianne Müller og Ilze Burkovska Jacobsen

Manus: Marianne Müller